Kold og varm skolemad!

8. aug. 2018:

Vi fortsætter tilbuddet med levering af mad til frokost fra Agnes Food ApS.

Dog udvider vi nu tilbuddet, så det også omfatter den varme mad. Dette i en prøveperiode frem til efterårsferien.

Maden leveres til skolen, og omdeles af skolens personale samtidig med skolemælken.

Vigtig info: Al henvendelse omkring bestilling, betaling, levering (eller manglende levering) mm. rettes direkte til  leverandør. Skolen formidler samarbejdet, og udleverer den mad, som leveres til skolen, men har ikke en administrativ rolle.

Følg linket nederst på siden, og opret dig som bruger, hvis du ønsker at bestille frokost :-)

HVEM ER AGNES FOOD

Agnes Food, der er ejet af Anne Marie Cramer, er kendt for sine Agnes Cupcakes, men er også storleverandør af frokostordning til virksomheder, færdigretter til dagligvarehandlen og ikke mindst skolemad. Virksomheden tæller ca. 35 personer indenfor bageri, koldt og varmt køkken, kørselsafdeling og administration. Agnes Food leverer hver dag sund og nærende skolemad til en række private og kommunale skoler Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Det er vigtigt, at børn og unge får energi til at lære – energi, der kan holde en hel dag, og derfor skal det være sund, varieret og lødig mad og Agnes Skolemad leverer således hver dag et bredt udvalg af kolde sandwich, salater, gnavegrønt med mere.

SÅDAN GØR DU

Forældre, elever og medarbejdere kan oprette sig via www.agnes.com og bestille samt betale mad, som leveres til skolerne i vores egne kølebiler.

Du kan bestille eller afbestille mad til så sent som klokken 01:00 om natten til levering samme dag.

En Quick Menu kan bestilles helt frem til klokken 7:30 på selve leveringsdagen.