SFO/SFK på Toftevangskolen

SFO Myretuen

Myretuen er Toftevangskolens SFO, og rummer børn fra 0.-2. klasse samt førskolebørnene hvert år den 1. maj. Beliggenheden og de gode arealer - inde som ude - gør det muligt at benytte den nærliggende skov, sø og multihal. Vi er en fagligt engageret og blandet personalegruppe, der favner pædagogisk bredt. og vi bestræber os på at rumme tilbud til alle vores børn - alt fra det fordybende kreative til det bevægende ude liv.

SFK Den Gule Drage

Den Gule Drage er skolens SFK med eleverne fra 3. – 5. klasse. Fysisk har SFK’en til huse på Mantziusgården, en gåtur ad Hovedgadens strøg på 5 min. Vi tilbyder vi en række aktiviteter, både planlagte og spontane. Vi vægter ligeledes her, at det enkelte barn oplever en hverdag med udfordringer, men også til at danne sociale relationer. Barnet skal føle sig set, samt taget seriøst.

SFO Myretuen
Mandag til fredag: kl. 7-8 og igen fra kl. 14-17
Skolens feriedage: kl. 7-17
SFK Den Gule Drage
Mandag til torsdag: fra skolefri til kl. 17 (onsdag kl. 21)
Fredag: fra skolefri til kl. 16
Helligdage: lukket begge steder.